english

English

deutsch

Deutsch

Holiday Villa Gästbok

Om du funderar på att göra en bokning och vill kontakta någon av dessa tidigare gäster för att verifiera deras recensioner och kommentarer, så låt oss veta och, med deras tillstånd, med glädje vi kommer att förse dig med sina kontaktuppgifter.

Vi vill tacka så mycket för uthyrning av ditt vackra Cortijo. Vi hade en fantastisk tid på Villa upptäckte vi allt vi behövde för att göra det till en perfekt semester. Huset är vackert möblerade och välutrustade. Kenny var glad att du hade brittiska TV-kanaler. Utomhus finns det ett antal terrasser där vi kunde sola, äta, koppla av eller bara ta det lugnt i poolen. Villan är i ett utmärkt läge är området tyst och lugnt på landsbygden där du är omgiven av natur och djurliv, men bara en kort promenad från byn Frigiliana, så du får det bästa av båda! Vi ser fram emot att bo i Cortijo igen. Hälsningar till dig, du är en stor värd.

Karen och Kenny, Edinburgh, Storbritannien
Augusti 2010

Varmt välkomna väntade oss vid vår ankomst från vår värd, Javier, och från dag ett Cortijo levt upp till alla förväntningar. Alla faciliteter var första klass och även om vädret till att börja med var lite cool den inte förringa vår avsedd avkopplande semester. Att vakna på morgonen till fåglarna sjunga i stället för trafikbuller var en fröjd. När moln av vulkanisk aska skymtade avbryta vår hemresa, var Javier vår Frälsare. Så med ytterligare 9 dagar på Cortijo och återlämnande av varma solskenet, alla våra problem lösta bort (i poolen!). Om du har en bil, be Javier för rutten via Velez Malaga inre genom bergen. Var beredd att bli förvånad! Vi skulle säkert rekommendera detta hus för en semester långt bort från det huvudsakliga turistområdet på att leva med lokalbefolkningen, men om du vill nattklubbar / barer / buller dess bara ner på gatan i Nerja. Kan inte vänta med att gå tillbaka igen förhoppningsvis senare i år.

Geoff och Mary från Teignmouth, Devon Storbritannien
April 2010

Vi hittade Cortijo att överträffa våra förväntningar, det var mest smakfullt inredda och fullt och eftertänksamt utrustade, bekväma och mycket bra läge för att kombinera det bästa av en lantlig miljö med en lätt promenad in i byn. Vi hade turen att vädret var tillräckligt bra för oss att dra full nytta av poolen, och den rymliga terrasser som ett bekvämt val av olika platser att slappna av i solen eller äta utomhus - vilket vi gjorde, med tillstånd av belägna utmärkt grill i trädgården. Ägaren visade sig vara oerhört hjälpsamma och hövliga, bor i Nerja, gjorde han sig fritt tillgängliga, och var ett nöje att hantera. Allt som allt en bra semester upplevelse, och jag skulle inte tveka att rekommendera Cortijo helhjärtat att alla som tycker Frigiliana och Nerja kusten, eller ens till någon som aldrig ens varit i Costa del Sol. Bra gjort, Javier! Och din mamma är en duktig dansare!

Chris och Sally Orpwood, Storbritannien
April 2010