english

English

deutsch

Deutsch

Villa Villkor

Tillgänglighet och användning

Boendet är tillgängligt som ett semesterhus som motsvarande vecka avgiftsuttag. Minsta antal nätter för att göra en bokning är 7 nätter (1 vecka). Bokning på mindre än en vecka betraktas också, men vid bedömning av ägaren. * OBS: Priserna kan ändras på ägarens gottfinnande.*

Boendet är det enda användningen av den namngivna personen eller de numrerade på frågeformuläret. Alla andrahandsuthyrning, delning eller över ockupationen är förbjuden. Om du av någon anledning utanför vår kontroll, vi måste avboka din bokning, kommer vi att försöka hitta en alternativ ägs av en liknande standard, eller kommer återbetalning i full betalning, alla pengar som betalats fram till den dagen.

Bokningar för mindre grupper

Priserna är för maximalt fyra personer per vecka. Rabatt för två personer. För grupper bestående av tre personer är 4 personer pris per vecka noterade applied.Prices är för maximalt fyra personer per vecka. Rabatt för två personer. För grupper bestående av tre personer är 4 personer pris per vecka tillämpas.

Långsiktig Bokning och vinter Lets

Långsiktig bokningar (över 1 månad) och långa vintern gör (upp till 5 månader) finns också med intressanta rabatter dock särskilda villkor gälla.

Villa Bokningar

En första bokningsavgift på 25% av den totala hyran krävs för att bekräfta din bokning. Balans som skall betalas i sin helhet, i kontanter och i euro vid ankomst tillsammans med en återbetalningsbara brytskador deposition på 150 euro eller 130 pounds som kommer att återlämnas personligen på avresedagen (under förutsättning att tillfredsställande egendom inspektion).

Ytterligare utrustning och tillhörande kostnader

Alla nytta kostnader är inkluderade i priset. Alla kostnader för semesterfirare är inkluderade i det slutliga priset, om inte extra utrustning krävs, till exempel för spädbarn barnstol, barnsäng, mm som finns att hyra för en liten extra kostnad.

Former av betalning

Betalning kan ske via direkt deposition eller banköverföring, kreditkort eller via PayPal. Betalning ska göras i euro eller din valuta motsvarande om inte i EU, eller om inte annat avtalats. All överföring avgifter ska betalas av den som gör bokningen och, i fallet med Paypal, ytterligare 3% av det totala beloppet skall ingå i det totala belopp som skall paid.Forms av betalning

Ankomst Arrangemang

Gäster är hälsades vid ankomst och lämnade över nycklarna oavsett flygning ankomsttid. Men för sent ankommande flyg, är andra tjänster som erbjuds också (se nedan).

Regler för huset

Rökning är tillåten, men vi ber våra gäster att göra så utanför bara. Hundar är välkomna men vänligen fråga först innan du bekräftar din bokning. Inga katter snälla. För alla andra husdjur, vänligen fråga först.

Vad ingår?

Sängkläder och handdukar ingår för både vecko-och långtidsuthyrning. Det finns en hårtork tillgängliga utan extra kostnad. Strandhanddukar finns för en liten avgift.

Incheckning och Avgångstid

Check-in/departure tid är 17,00 / 10,00, respektive, även om dessa tider är flexibla beroende på både din omständigheter (flygtider) och tidigare gäster avgångstid.

Information för sena ankomster / tidig avresa

Bokning inte påverkas av sent flyg ankomst / avgångstider. Det kommer alltid att finnas någon att möta dig vid ankomst eller att se dig iväg på avgång oavsett vad din flygresa arrangemang.

Tillgång till pool

På grund av rådande klimatförhållanden, poolen endast tillgänglig som allmän regel från april - oktober. Dock kan detta schema ändras beroende på förhållanden och gästens önskemål, så ska du höra.


Special Services

Shopping för sen ankomst

Om du uppskattar en sen ankomst och förutse saknas i snabbköpet, varför inte maila oss din inköpslista till tidvattnet dig över till nästa shopping dag. Vänligen fråga!

Flygplats Transfer - Pick-up och avlämning

Transfer till flygplatsen finns med både hämtning och lämning. Vänligen fråga för tillgänglighet!

Tillbaka till toppen