english

English

deutsch

Deutsch

Find Frigiliana Villas on FlipKey

Välkommen till vår villa i Frigiliana på Costa del Sol, Andalusien, Spanien!

Villan ligger på en kulle av vilda rosmarin, timjan och lavendel.

Villan ligger på en kulle av vilda rosmarin, timjan och lavendel.

Välkommen till vår hemsida att visa upp vår härliga lantställe i den charmiga och vackra byn Frigiliana på soliga Costa del Sol i Andalusien, Spanien!

Vår villa är en typisk och autentisk, rustikt lantställe i Frigiliana landsbygden och är tillgänglig för antingen kort sikt stuguthyrning, på kort sikt kan, på lång sikt Vinteruthyrning, semestrar familj eller korta pauser. Boendet är självhushåll och är perfekt som lugna landsbygden reträtt! Ta en titt på några av bilderna av vår villa!

Trots vara ute i naturen, är Villa perfekt läge inom gångavstånd från Frigiliana på en plan yta och landsväg. Som sådan gör detta läge den idealisk för äldre människor eller familjer med barn för lättillgänglighet och lugn kort promenad till byn detta ger. Ännu viktigare är att en bil inte är nödvändig när du bor på Villa eftersom det är så lätt att gå in i byn för en drink eller middag i någon av de utmärkta restauranger. Walking back är inte heller något problem, även om du befinner dig lite berusad! Mer information om vår villa.

I fall du undrar var finns Frigiliana, det är en livlig liten by ca 7 kilometer inåt landet från Nerja som är större och mer känd turistort vid Medelhavet på den östra Costa del Sol, i provinsen Malaga, Spanien. Frigiliana kännetecknar betydelsen av "pueblo blanco" och är verkligen en speciell och helt unik spansk by. Den har vunnit många utmärkelser för sina insatser för att maintin sitt historiska och arkitektoniska arvet. Den gamla staden, och särskilt den "moriska kvartalet", har fortfarande kvar sin ursprungliga aspekten och karaktär och är en riktig fönster till det förflutna.

Om du är äventyrlig typ, det finns så många utomhusaktiviteter i Frigiliana och Nerja för att hålla dig sysselsatt. Nerja och stränderna vid kusten är bara 12 minuters bilresa bort! Enligt reseinformation hemsida TripAdvisor har Nerja lyfts fram som en av de tio kuststäder i Europa! Nu sägs om det!

En fantastisk utsikt över Frigiliana.

En spektakulär plats och position.

Några av de många utomhusaktiviteter i Frigiliana som finns är promenader och vandring, ridning utflykter och fyrhjuling till foten av Sierra de Tejeda, Almijara y Alhama Natural Park. Om du är intresserad av trekking eller vandra i bergen i Frigiliana eller ridning i bergen, kan jag lätt ordna sånt här för dig.

Med den spanska är spanska, det finns en mängd olika lokala festivaler och mässor för att uppleva hela året. En annan erfarenhet definitivt inte får missa är att besöka den berömda och onekligen spektakulärt "Cuevas de Nerja" eller Nerja grottor som är den mest besökta turistattraktionen i Spanien efter den välkända "Museo del Prado" eller Prado museet i Madrid och Alhambra palats i Granada.

Frigiliana klimat och väder är underbart eftersom vintrarna är betydligt lägre än i Nordeuropa. Hösten och våren är särskilt trevliga, och vintrarna kan vara förvånansvärt varmt.

Ta en titt på priserna och tillgången på vår villa och du kommer se att i jämförelse med andra villor och hus på landet för semester hyra i Frigiliana och på Costa del Sol, våra priser är mycket konkurrenskraftiga och utgör utmärkt värde för pengarna. Och det är ingen lögn eller små prata!

Känn dig fri att kontakta oss för mer information eller om du har några frågor.